Hvorfor Velge hdschoolgirlz.com?

hdschoolgirlz.com er den fremste kundeserviceplattformen på nett dedikert til å betjene kunder med sine månedlige abonnementer. Hvis du behøver teknisk support, assistanse knyttet til dine medlemsfordeler eller hjelp til å avslutte medlemskap, er det bare til å ta kontakt med oss.

Kom I Kontakt

Hvis du har ubesvarte spørsmål om hva vi kan gjøre for deg eller forespørsler om kontoer, kan du ta en titt på FAQ-listen nedenfor. Ikke nøl med å ta kontakt med oss for eventuelle andre problemer eller supportbehov hdschoolgirlz.com E-Support.

hdschoolgirlz.com E-Support

Om du foretrekker å snakke direkte med en hdschoolgirlz.com-representant, kan du kontakte oss på telefon .

Hva er hdschoolgirlz.com Nettservice HQ?

hdschoolgirlz.com Nettservice HQ er her for å hjelpe kunder som deg med spørsmål, bekymringer eller andre ting knyttet til dine månedlige nettabonnement. Vi er tilgjengelige 24 timer i døgnet og 7 dager i uka for å svare på spørsmål og yte service relatert til medlemsfordeler, fakturering, teknisk support og avslutning av medlemskap. Aldri nøl med å ringe en hdschoolgirlz.com-representant ettersom vi alltid er tilgjengelige for deg. hdschoolgirlz.com vil alltid gi gode resultater.

Ofte Stilte Spørsmål

Hvor ofte kan jeg forvente å få medlemsfordeler?

Vanligvis kommer dine fordeler hver måned eller hver andre måned. Du vil motta en oppdatering når du logger deg inn, og du vil også motta e-poster med detaljer om kommende fordeler du bør være spesielt på utkikk etter. Disse månedlige fordelene er viktige å holde et øye med fordi de i tillegg til å gi deg nyttig informasjon om tilleggsprogrammer til abonnementet ditt, også vil la deg oppleve alt abonnementet har å tilby.


Jeg behøver hjelp til å forstå alle disse flotte medlemsfordelene!

Fortvil ikke! Du kan snakke med en hdschoolgirlz.com -representant direkte gjennom vår e-posttjeneste: hdschoolgirlz.com E-Serve. Alternativt kan du nå oss på telefon: .


Jeg behøver mer assistanse med kontoen min. Hva kan jeg gjøre?

Kundeservicerepresentantene til hdschoolgirlz.com har trening i å håndtere alle forespørsler. Du kan nå dem via vår supportportal, hdschoolgirlz.com E-Support, sende e-post til hdschoolgirlz.com E-Serve, eller ringe oss på .


Jeg er ikke teknisk anlagt – kan jeg fremdeles bruke tjenesten deres?

Du kan slappe helt av. Vi har et spesialtrent personell som vet å hjelpe de som ikke anser seg selv som data- eller internetteksperter. hdschoolgirlz.com sine tekniske representanter vil med tålmodighet hjelpe deg gjennom alt du behøver hjelp til. hdschoolgirlz.com er her for å assistere med feilsøking. Vi ønsker å sikre at du ikke blir stresset over å ikke forstå visse tekniske utfordringer, og vi ønsker ikke at du skal gå glipp av den fulle opplevelsen ditt medlemskap kan gi. Derfor er det bare til å ta kontakt med oss, og vi vil guide deg gjennom alle tekniske problemer du måtte ha.


Jeg har problemer med å logge meg inn

Dette er et veldig vanlig problem med enkle løsninger. Først bør du sjekke at caps lock ikke er aktivert på tastaturet ditt. Alle passord og brukernavn er følsomme for store og små bokstaver, så du må sørge for at både dette og tegnsetting er korrekt. I tillegg må eventuelle endringer du har gjort på tastaturet som språkendringer og andre endringer forskjellig fra standard endres tilbake til normalt for å kunne logge deg inn. Husk på at endring av taster til andre typer kommandoer kan ha stor innvirkning. Gjenoppretting av tastaturets fabrikkinnstillinger garanterer at passordet/brukernavnet blir skrevet inn på riktig måte. Behøver du ytterligere oppklaring, er det bare til å ta kontakt med hdschoolgirlz.com sine tekniske eksperter når som helst.

Din tilgang kan også bli hemmet av nettleserens preferanser. Nettlesere som Safari, Chrome og Firefox administrerer historikken din, lagrer innstillingene dine og oppretter autofyllfunksjoner som gjør hyppige besøk til ulike nettsteder til en bedre opplevelse. Alikevel kan slike funksjoner noen ganger gjøre det vanskelig å logge seg inn på nettsteder du ønsker besøke. Vi foreslår at du løser dette problemet ved å tømme historikken din, tømme nettbufferen, slette eventuelle lagrede preferanser, fjerne autofyllfunksjoner og gjenopprette nettleseren til standardinnstillingene. Deretter starter du nettleseren din på nytt og prøver å logge deg på igjen. Ta gjerne nkontakt med en hdschoolgirlz.com-representant hvis du behøver mer assistanse.


Hvilke fordeler får man som et prøvemedlem?

For å garantere den beste opplevelsen får alle prøvemedlemmer full tilgang! Når du registrerer deg for en prøveperiode, oppgir kredittkortopplysninger og godtar forhåndautoriserte betalinger, blir du umiddelbart gitt alle fordeler et vanlig medlem ville ha fått. Ta kontakt med banken din eller kredittkortleverandøren for å lære mer deres retningslinjer i relasjon til forhåndsautoriserte betalinger. Ta også kontakt med en representant fra hdschoolgirlz.com når som helst hvis du skulle behøve mer informasjon om fakturering.


Hvorfor klarer jeg ikke å spille av videoer?

Nettleserer som Firefox, Chrome og Safari har utvidelser til mediaspillere som må oppdateres ukentlig for å sikre en jevn visning og god strømmeopplevelse. Disse utvidelsene inkluderer Flash Media Player, Quicktime, Windows Media Player og mange flere. Last ned disse oppdateringene via nevnte selskapers nettsteder eller nettsteder fra tredjeparter og aktiver mediaspilleren på nytt igjen. Snakk med kundeservicerepresentantene hos hdschoolgirlz.com hvis du behøver ytterligere hjelp.

En annen grunn til dette kan være problemer med internettilkoblingen din. 3G og LTE har ideelle hastigheter for videostrømming, og spesielt for HD-videoer. Sørg for at du har en internettilkobling eller plattform som kan håndtere store datamengder. Det kan også være lurt å sjekke de tidene internettleverandøren opplever mest trafikk. Disse tidene kan gjøre surfeopplevelsen din til et mareritt. Prøv å unngå tider med mye trafikk for å få en bedre surfeopplevelse. Har du fortsatt flere spørsmål du trenger svar på, er det bare til å ta kontakt med en representant hos hdschoolgirlz.com når det passer deg.